Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!
×

Ostrzeżenie

Bląd ładowania biblioteki: joomla, Biblioteki nie znaleziono

Bląd ładowania biblioteki: joomla, Biblioteki nie znaleziono

Bląd ładowania biblioteki: joomla, Biblioteki nie znaleziono

Nova Motylarnia powstała dzięki fuzji czterech charakterów, czterech głów pełnych pomysłów i czterech talentów. Powstała nagle, bez większych planów, czy strategii – wystarczył impuls, jedna iskra, żeby czterech dorosłych ludzi zdecydowało się postawić wszystko na jedną kartę i zawalczyć o marzenia.

Sposób i motywy naszych narodzin najprecyzyjniej kreślą sylwetkę Novej Motylarnii oraz stanowią nieodparty argument na to, dlaczego uważamy, że jest ona czymś więcej, niż tylko kolejnym przystankiem na kulinarnej mapie Poznania. To przestrzeń, w której chcemy dzielić się z naszymi gośćmi tym, co potrafimy robić najlepiej - wyśmienitym jedzeniem, profesjonalną, elastyczną obsługą i pozytywnym nastawieniem.

Jesteśmy młodymi ludźmi o otwartych umysłach, skierowanymi frontem do nawet najbardziej wymagającego klienta. Jesteśmy perfekcjonistami w każdym calu, świadomymi własnego potencjału i tego, jaki może on przynieść odzew. Uważamy, że rzeczy niemożliwe to granica, której inni nie potrafią przekroczyć, a dla nas ona po prostu nie istnieje.

Filozofia gotowania:

Umiejętność gotowania oceniamy w kategoriach sztuki, w której złotych ramach na pierwszym miejscu umieściliśmy zrównoważony smak składników – wszystkich razem, jak i każdego z osobna. Nie bez znaczenia jest także kompozycja, uwydatniająca pojedyncze kształty, kolory i teksturę. Stawiamy przede wszystkim na klasyczne połączenia, nadając im jednak nową formę oraz starając się przy tym wyciągnąć z poszczególnych składników ich naturalny, czysty smak.

Dlatego też, tak ważne jest dla nas aby nasze menu zmieniało się wraz z rytmem przyrody. Czerpiemy inspiracje z sezonowych produktów po to, aby uchwycić głębię smaku w najlepszym momencie. Poprzez nasze dania, chcemy także przypomnieć naszym gościom – bądź pokazać po raz pierwszy –  smaki zapomniane lub dotąd niedocenione.

Do góry